Prilagodba pristupačnosti
Školjkaši

SUFINANCIRANJE

Projekt “Integrirani sustav uzgoja alternativnih vrsta školjkaša u uvjetima klimatskih promjena” sufinancira Europska unija sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ukupna vrijednost projekta je 3.422.948,07 kuna, od čega bespovratna EU sredstva iznose 2.870.821,65 kuna.

RAZDOBLJE PROVEDBE

Projekt će se provoditi u razdoblju od 20. siječnja 2020. godine do 20. siječnja 2023. godine.

PROJEKT PROVODE

Najava konzultativnog okruglog stola

Objavljeno: 29. lipnja 2020.

Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilište Jurja Dobrile u Puli organiziraju online okrugli stol “Alternativne vrste školjkaša za akvakulturu u uvjetima klimatskih promjena”, koji će se održati u petak, 17. srpnja, s početkom u 12.00 sati.

Cilj je okruglog stola okupiti relevantne dionike u području akvakulture u Republici Hrvatskoj i u raspravi s njima detektirati alternativnu vrstu školjkaša s najvećim potencijalom za marikulturni uzgoj u uvjetima klimatskih promjena. Okrugli stol provest će se u okviru projekta “Integrirani sustav uzgoja alternativnih vrsta školjkaša u uvjetima klimatskih promjena”, kojeg Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu provodi sa Sveučilištem Jurja Dobrile u Puli kao partnerom. Projekt sufinancira Europska unija sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Kao osnova za raspravu na okruglom stolu služit će elaborat “Alternativne vrste školjkaša za akvakulturu u uvjetima klimatskih promjena” (PDF, 2 MB).

Okruglom stolu možete se priključiti putem poveznice: https://ovh.unipu.hr/b/dom-e22-a3r

Pozivnicu s programom okruglog stola možete preuzeti ovdje: Pozivnica okrugli stol.

Vaša ekspertiza i mišljenje su nam vrlo važni, stoga se veselimo Vašem sudjelovanju na okruglom stolu.